𝄆

Vioolles

Vioolles bij violist Hans Battenberg in Groningen/Hoogezand is voor iedereen! Van beginner tot gevorderde, kind en volwassene en prive-, duo- en groepslessen.

Vioolles:
 • Enthousiaste leraar
 • Beginner tot gevorderde
 • Les op maat
 • Speel jouw muziek
Specialiteit:
 • Klassiek
 • Iers
 • Pop
 • Jazz
 • Impro

Bij mij staat de leerling met al zijn wensen en mogelijkheden voorop (client-based). Ik dring geen lesmethode op, hoewel ik die wel vaak als rode draad gebruik. Noten leren lezen is geen verplichting, hoewel het wel erg handig is als je het kunt. Ik geef ook auditief les.


Tarieven
Type Les Lesduur Prijs < 21 jaar Prijs >= 21 jaar
Vioolles 30 min € 14,60 € 17,70
45 min € 21,00 € 25,40
60 min € 26,90 € 32,50
Computerles 90 min € 25,00 € 30,00
Workshop in overleg
vioolles groningen kinderen basisschool

Locaties

vioolles locatie trefpunt beijum groningen

Trefpunt Groningen (Beijum)

Ik geef les in buurtcentrum het Trefpunt: Beijumerweg 17, 9737 AB, Groningen. Je kunt kiezen voor wekelijks les, tweewekelijks of op afspraak. Ik geef in het Trefpunt les op:

 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Vrijdag
vioolles locatie kielzog hoogezand sappemeer

Kielzog Hoogezand

Ik geef les op muziekschool het Kielzog in Hoogezand: Gorecht-Oost 157, 9603 AE, Hoogezand. Het Kielzog heeft eigen tarieven. Ik geef in het Kielzog les op:

 • Donderdag
vioolles thuis aan huis groningen

Les aan huis

Ben je bijvoorbeeld minder mobiel, dan geef ook vioolles bij jouw thuis. Neem contact op om mogelijkheden te bespreken.


Vakanties

Vakanties 2020

Naam Datums Week
Voorjaarsvakantie 15 t/m 23 februari 8
Meivakantie 25 april t/m 3 mei 18
Hemelvaart 21 mei t/m 24 mei 21
Zomervakantie 4 juli t/m 16 augustus 28 t/m 33
Herfstvakantie 10 t/m 18 oktober 42
Kerstvakantie 19 december 2020 t/m 3 januari 2021 52 t/m 1
Ik geef geen les in schoolvakanties.
viooldocent groningen hans battenberg

Les in muzieksoftware

Finale ®

Een programma waarmee je je eigen bladmuziek en audio-bestanden maakt. Erg leuk en nuttig. Leuk om bijvoorbeeld je eigen muziek professioneel weer te geven, of om het tijdens het componeren te laten klinken. Zo kun je snel horen of bijvoorbeeld je zelfbedachte 2e stem wel goed klinkt of dat akkoorden goed zijn. Met Finale kun je je creatieve proces enorm versnellen. Ik 'misbruik' Finale ook om spiekbriefjes te maken voor bij optredens. Je kunt tekst en notenschrift precies zo rangschikken, vergroten/verkleinen zoals het jou het beste uitkomt. Transponeren, grafische plaatjes om je muziekstuk te verfraaien, werken in tabulatuur, werken met akkoorden ... Alles wat je wilt kun je er mee doen. Afhankelijk van je ervaring en wat jij wilt kan ik je in een of meer lessen op weg helpen met dit perfecte gereedschap voor iedere muzikant.


GarageBand ®

Audio-software voor het opnemen en bewerken van je eigen muziek. Met virtuele synthesizers, effecten en andere tools heb je een complete studio op je computer. Ik gebruik GarageBand onder meer om play-along (meespeel) muziek voor mezelf en mijn leerlingen te maken. Aangepast aan wat jij wilt leer je werken met tracks, audio-bestanden en bijvoorbeeld een MIDI-editor. En natuurlijk gaan we muziek opnemen, mixen en de mix automatiseren! Ook met deze software help ik je graag op weg.

muziek computer les software finale

muziek computer les software garageband