𝄆

Battenberg Jazz Trio

Het Battenberg jazz trio bestaat uit mijzelf, Wouter Offringa op gitaar en Matthijs Berghuis op contrabas. We spelen een mix van jazz, pop en Iers. Wilt u live muziek op uw feest of partij? Wij verzorgen het graag.

battenberg jazz trio groningen concert boeken

10 strings groningen boeken
𝄆

10 Strings

10 Strings is het muzikale duo Hans Batternberg op viool en Domi Aarts op gitaar. Een viool heeft 4 snaren en een gitaar 6, dus samen 10 Strings. Met Domi kun je muzikaal alle kanten op en dus gaan we ook alle kanten op! Altijd fris, altijd nieuw.

Heb je zin in iets (te) geks? Boek ons nu voor uw evenement.


𝄆

Klankconcerten en klankhealings

Klankconcert

Klankconcerten geef ik samen met Folkert Rienstra in Groningen. In een ontspannen sfeer treden we op met klankschalen, gongs, diverse snaarinstrumenten en nog veel meer. De klanken nemen je mee op een innerlijke reis. Je hoeft even niets te doen.

Klankhealing

Ik verzorg klankhealings voor kleine groepen en individuen in Groningen en evt. aan huis. Bij een klankhealing krijg je meer persoonlijke aandacht en kan ik ook meer aanhaken bij je stemming van het moment, of rekening houden met persoonlijke wensen zoals stevige lage klanken of juist liever verstilt. Eventueel, in overleg krijg je een klankschaal op je lichaam.

klank concert healing groningen

violist groningen partij huren
𝄆

Solo violist

Ik ben uiteraard ook solo in te huren als violist voor uw feesten, partijen en evenementen. Ik heb o.a. ervaring bij bedrijfssymposia en rouwplechtigheden.