Formaties


Langhout/Keus/Battenberg
klik voor vergroting
Johan, Ernst en Hans

Van ballades tot stevige feestmuziek: Ierse folk, sixties, Dylan. De stem van Ernst Langhout herken je uit duizenden. Hij kan “uitermate goed uit de voeten met ... melodramatische ... Ierse folksongs” (Folkforum). Multi-instrumentalist Johan Keus wijkt nogal eens af van de gebaande paden en violist Hans Battenberg gaat los met zijn ‘effectprocessor’. Voor al uw feesten en partijen. Zie ook pagina Cd's.

Coenders/Sebo/Battenberg
klik voor vergroting
Annemarieke, Wim en Hans
Subtiele folk. Eigenzinnige liedjes met het warme stemgeluid van singer-songwriter Annemarieke Coenders. Met verrassende geluiden van drummer Wim Sebo en afwisselend ondersteunend en expressief spel van violist Hans Battenberg. Zie ook YouTube optreden in Marleen.

Van't Land/Vasu/Battenberg
klik voor vergroting
Hans, Maria en Vasu
Klankhealing met diverse etnische muziekinstrumenten door klankschalenspecialist Maria van ’t Land, samen met Vasu Macquoy en Hans Battenberg. Door de geluidstrillingen worden spanningen losgemaakt en opgelost. Terwijl je ontspannen ligt laat je je meevoeren door de klanken. Hierdoor ontstaat harmonie en ruimte. Dit concert is een cadeautje voor jezelf. Zie ook Beijumnieuws door Johan Fehrmann.

Keus/Battenberg
Gitarist Johan Keus en violist Hans Battenberg spelen muziek van over de hele wereld. Beide muzikanten maken gebruik van moderne effectapparatuur, waarmee ze oude folkmuziek in een nieuw jasje steken. Maar ook het oude jasje komt uit de kast: akoestische folkmuziek zoals het ontstaan is, zonder fratsen.

Foto's (gast)optredens.

Boeken kan via de mail of telefonisch 0613315180.